Introductie lijsttrekker ChristenUnie Eindhoven Ko Jansen

KoJanklein03dinsdag 28 januari 2014 22:21

Onder het motto 3 maal is scheepsrecht ben ik opnieuw lijsttrekker voor onze partij. En ik heb er zin in, belangrijker nog, ook vertrouwen, dat we op 19 maart a.s. weer in de Raad komen. Ik ben inmiddels in politiek Eindhoven goed ingevoerd en ondertussen met pre-pensioen waardoor ik meer dan voorheen aandacht en tijd kan besteden aan de lokale politiek.

Tot voor kort was ik als leidinggevende actief bij Trespa International BV. Mijn ervaring ligt met name op technisch vlak in werkgebieden als biotechnologie, energietechniek en waterbeheer. Nogal breed zogezegd maar dat past goed bij mijn aard. Ook heb ik naast mijn werk de balans proberen te vinden door middel van sociaal maatschappelijke taken, onder andere in de kerk (actief lid van de gereformeerde kerken) en vader en echtgenoot zijn.

Samen met m’n lieve vrouw Rita hebben we 4 kinderen die inmiddels de deur uit zijn en een kleinzoon.

Naast raadslid in Eindhoven was ik eerder lid van het algemeen bestuur van Waterschap de Dommel, een uiterst interessant bestuursorgaan en veel raakvlakken met gemeentepolitiek.

Zogezegd al aardig door de wol geverfd en het koppie word al grijzer. Ik doe erg veel met de fiets zowel in de stad als ook als buitensportactiviteiten en ik bezit meerdere soorten, waaronder ook een motorfiets om geregeld even uit te waaien. Mijn motivatie om met politiek bezig te zijn haal ik uit de Bijbel, waar ik als mooie opdracht lees om, zover het in mijn vermogen ligt, het goede voor de stad en haar bewoners te zoeken. Hoge pretentie maar met vertrouwen dat ik daarvoor kracht en inzicht krijg.

Mag ik op uw/jouw stem rekenen?

Ko Jansen, Eindhoven/Acht

« Terug